Pumppulohja

Posti- ja käyntiosoite

Laatutie 4, 09430 Saukkola

Myynti 020 741 7229

Kuluttajaneuvonta 0600 303 333

Huolto 020 741 7220

Puhelin 020 741 7220

Kiinteästä verkosta soitettaessa:
8,35 snt /puhelu + 7,02 snt /min.

Matkapuhelimesta soitettaessa:
8,35 snt/ puhelu + 17,17 snt /min.

Kaikki hinnat ALV 24%.

Vedenkäsittelylaitteita yksityistalouksille

Käsittelemme rautaa (1) teräksisellä ja terästä rautaisella ammattitaidolla

  • (1) Samoin mangaania, humusta, bakteereita ja muita talousveden epäpuhtauksia

WatMan vedensuodattimet

Tyytyväinen asiakas on paras mainoksemme. Se on ollut meille sitä jo kohta 30 vuoden ajan, siis koko olemassaolomme ajan. Meille on kunnia-asia, että laitteitamme kuvataan vedensuodattimien Buickeiksi ja Mersuiksi. Sen vuoksi tuotteitamme myös matkitaan ja kopioidaan, mutta miksi tyytyisit pelkkään kopioon?

WatMan ja sen emoyhtiö Pumppulohja on Suomen johtava pientalouksien vesilaitetoimittaja. Suunnittelemme ja valmistamme joko itse tai maahantuomme korkealaatuisia sekä edistyksellisiä vedensuodattimia, vedenkäsittelylaitteita, pumppuja ja painesäiliöitä, joihin yhdistetään asiantunteva neuvonta-, laboratorio- ja huoltopalvelumme. WatManin korkean laadun ajavana voimana on tuntea henkilökohtaista vastuuta asiakkaasta. Vedenpuhdistuksessa tutkimuksen ja tuotekehityksen yhteistyökumppaneinamme meillä on ollut maan johtavia ympäristöalan osaajia, kuten Suomen ympäristökeskus ja Säteilyturvakeskus.

Olemme mielellämme käytettävissä kaikissa vedenpuhdistukseen liittyvissä ongelmissa. Yli 99%:iin kaikista veden laatuun liittyvistä ongelmista on löydettävissä ratkaisu. Onpa kyseessä rauta, mangaani, humus, kalkki, syöpyminen, värjäytyminen, arseeni, fluoridi, radon, uraani, kloridi, suola, bakteerit, roskat... Mitä asiatonta luonto onkaan veteenne sekoittanut, me suodatamme sen pois. Me lupaamme, koska me tiedämme. Olemme pitäneet antamamme suodatuslupauksen yli 10 000 kertaa lähes 30 toimintavuotemme aikana. Lähin laitteistamme löytyy varmuudella hyvin lähellä teitä, ja jo muutaman päivän kuluttua WatMan-vedensuodatin voi parantaa elämän laatua myös teidän taloudessanne.