Oy WatMan Ab
  på SvenskaSuomeksiIn English
Yhteystiedot: WatMan myynti 020 7417 229
infowatman.fi
TALOUDET, TEOLLISUUS JA KUNNAT - RATKAISUJA VEDEN PUHDISTUKSEEN JA LAATUUN
 
Etusivu Yksityistaloudet Teollisuus ja kunnat Esitteet Kuvat Yhteystiedot Huoltovideot Verkkokauppa
 
 
Yleistä
Asiakkaamme
Laatu
Tuotteet
Caset
Referenssit
Esitteet
Tarjouspyynnöt
Pumppulohja Oy
 

Teollisuus ja kunnat

Jotta pysyisitte edellä laadussa ja ympäristöasioissa

Kuka on WatMan?

WatMan on yksi Suomen johtavia räätälöityjen vedenkäsittelylaitteiden ja -laitosten toimittajia. Perustamisestamme saakka olemme keskittyneet suunnittelemaan, rakentamaan ja toimittamaan korkealaatuisia ja innovatiivisia vedenkäsittelytuotteita, joilla asiakkaamme voivat saavuttaa jotakin enemmän. Haluamme, että asiakkaamme ovat kilpailukykyisempiä ja onnistuvat tavoitteissaan.

WatMan-toimitusten avulla toteutetaan tehokkaammin toimivia prosesseja tai tuotetaan ulkonäöltään erinomaisesti viimeisteltyjä lopputuotteita. Toisaalta laitteet auttavat tulemaan toimeen kaikkein tiukimpien ympäristölupien kanssa. Nykyiset tuotantolaitokset joutuvat täyttämään voimassa olevat määräykset sekä prosessiparametrien että jätevesien tarkalla seurannalla. Sivutuotteena asiakkaamme voivat vaikuttaa yleisiin ympäristömielipiteisiin ja saavuttavat parhaimmillaan niin sanotun “hyvän naapurin imagon”.

Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme paras ja luotettavin toimittaja sekä itse laitteiden että palveluiden osalta. Käytämme aina Auto-Cad -pohjaista suunnittelua, kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivia materiaaleja ja valmistustekniikkaa sekä alansa tunnustettuja alihankkijoita. Toimintaamme voidaan kuvata parhaiten muutamilla avainsanoilla kuten asiakaslähtöisyys, omistautuminen, joustavuus, yhteistyö sekä sitoutuminen toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Meitä myös ajaa eteenpäin ajatus ympäristömme tilan hyvinvoinnista ja parantamisesta sekä elämän laadun ylläpitämisestä ympäristön ehdoilla.

Näkemyksemme mukaan alhaisemmat tuotantokustannukset voidaan saavuttaa vain paremmalla suorituskyvyllä. Parempi suorituskyky saavutetaan tarkalla ja asianmukaisella suunnittelutyöllä. Olemme varmoja siitä, että me voimme tehdä myös teistä entistä kilpailukykyisempiä. Olipa kyseessä raha tai ympäristöystävällisyys.

Tunne asiakkaamme ja tunnet meidät

WatMan on Oy Pumppulohja Ab:n tytäryhtiö, ja toimimme molemmat Saukkolassa hyvien kulkuyhteyksien päässä 1-tien välittömässä läheisyydessä. Pumppulohja valmistaa lähinnä keskiraskaita metallituotteita erityisesti LVI-alan ja prosessiteollisuuden tarpeisiin. Pumppulohjan erikoisosaaminen koostuu painesäiliöiden sekä muiden korkealaatuisten ruostumattomien ja haponkestävien teräsrakenteiden valmistuksesta. Painesäiliöiden osalta Pumppulohjalle tarvittavat hyväksynnät ovat myöntäneet mm. TÛV, Det Norske Veritas sekä Lloyds Register. Hitsauksen osalta tuotannossa noudatetaan SFS-EN-792-2 mukaista laatustandardia, muutoin toimitaan ISO9001-standardin mukaisesti. Suurin osa säiliötuotannosta menee vientiin lähinnä Keski- ja Pohjois-Euroopan markkinoille.

Pumppulohjan muutamia teollisuuspuolen merkittävimpiä asiakkaita ovat mm. Metso, STX-Europe (Aker Yards), Outokumpu, Fortum, Wärtsilä Finland, Tamrotor, Sarlin Hydor sekä Heider GmbH.

Pumppulohjan tuotantoon oleellisesti liittyviä palveluita ovat mm. avustaminen asiakkaan omien painesäiliöiden suunnittelussa sekä avustaminen tarvittavien rakennesuunnitelmien hyväksynnässä. Toiminnan perusajatuksena on ratkaista erilaisten nesteiden siirtoon, varastointiin ja paineenkorotukseen liittyviä kysymyksiä.

 
 
 
 
© Oy WatMan Ab Vedenkäsittely 2018