Kuka on WatMan?

Jotta pysyisitte edellä laadussa ja ympäristöasioissa

WatMan on yksi Suomen johtavia räätälöityjen ja asiakaslähtöisten vedenkäsittelylaitteiden ja -laitosten toimittajia. Olemme keskittyneet suunnittelemaan, rakentamaan ja toimittamaan korkealaatuisia ja innovatiivisia vedenkäsittelytuotteita, joilla asiakkaamme voivat saavuttaa jotakin enemmän. Haluamme, että asiakkaamme ovat kilpailukykyisempiä ja onnistuvat tavoitteissaan.

WatMan-toimitusten avulla toteutetaan energiatehokkaasti ja siten edullisesti toimivia prosesseja tai tuotetaan ulkonäöltään erinomaisesti viimeisteltyjä lopputuotteita. Toisaalta laitteemme ja laitoksemme auttavat tulemaan toimeen kaikkein tiukimpien ympäristölupien kanssa, ja ympäristöystävällisyyden sivutuotteena asiakkaamme voivat vaikuttaa yleisiin ympäristömielipiteisiin ja saavuttavat niin sanotun “hyvän naapurin imagon”.

Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme paras ja luotettavin vesilaitetoimittaja sekä itse laitteiden että palveluiden osalta. Käytämme aina Auto-Cad -pohjaista suunnittelua, kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivia materiaaleja ja valmistustekniikkaa sekä alansa tunnustettuja alihankkijoita. Toimintaamme voidaan kuvata parhaiten muutamilla avainsanoilla kuten asiakaslähtöisyys, omistautuminen, joustavuus, yhteistyö sekä sitoutuminen toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Meitä myös ajaa eteenpäin ajatus ympäristömme tilan hyvinvoinnista ja parantamisesta sekä elämän laadun ylläpitämisestä ympäristön ehdoilla.

Näkemyksemme mukaan alhaisemmat tuotantokustannukset voidaan saavuttaa vain paremmalla suorituskyvyllä. Parempi suorituskyky saavutetaan tarkalla ja asianmukaisella suunnittelutyöllä. Olemme varmoja siitä, että me voimme tehdä myös teistä entistä kilpailukykyisempiä. Olipa kyseessä raha tai ympäristöystävällisyys.

WatMan pähkinänkuoressa

  • Oy Pumppulohja Ab:n 100% omistama tytäryhtiö
  • Liikevaihto 7.3 MEur (2017-18) ja 3.7 MEur (2016-17)
  • Viennin ja välillisen viennin osuus 80 - 90 % liikevaihdosta
  • Henkilöstömäärä 20, konsernissa 60 - 70
  • Konsernilla omat tuotantotilat Lahdessa (1970 m2) sekä Lohjalla (5500 m2)

Erityisosaaminen vedenkäsittelyssä

  • meriveden suolanpoisto risteilyaluksiin, vuoden 2017 lopussa 18 suurta risteilyalusta, joissa 32 toiminnallista käänteisosmoosijärjestelmää (noin 25.000 m3/vrk)
  • voimalaitosten vedenkäsittely, yli 100 vesilaitosta sekä Suomessa että maailmanlaajuisesti
  • käänteisosmoosi (RO) ja muu kalvosuodatus, ioninvaihto, flotaatio
  • konttiin rakennetut vesilaitokset