Oy WatMan Ab
  på SvenskaSuomeksiIn English

Yhteystiedot:

WatMan myynti 020 7417 229
infowatman.fi
TALOUDET, TEOLLISUUS JA KUNNAT - RATKAISUJA VEDEN PUHDISTUKSEEN JA LAATUUN
 
Etusivu Yksityistaloudet Teollisuus ja kunnat Esitteet Kuvat Yhteystiedot Huoltovideot Verkkokauppa
 
 
Yleistä
Vedestä ja vesilaitteista
Vesianalyyseistä
Tuotteet ja laitemitat
Miten edetä
   Lyhyesti
   Vedensuodattimen valinta
   Käytä automaattista
   tarjouslaskuria
Miksi WatMan?
Automaattinen tarjouslaskenta
Yhteydenotot

Pumppulohja Oy
 

Miksi WatMan? - Kymmenen hyvää syytä

Rallin maailmanmestari Marcus Grönholm kääntyi omissa vesiongelmissaan meidän puoleemme.

1. Me emme tarjoa pelkkää laitetta tai laitteen kuoria, vaan kokonaisuutta vesiongelman ratkaisemiseksi. WatMan on turvallinen valinta, sillä laitteemme ovat osoittaneet luotettavuutensa tuhansissa kohteissa. Niillä tuotetaan puhtainta ja raikkainta vettä.

2. WatMan ja Pumppulohja ovat yhdessä Suomen suurin pientalouksien vesilaitevalmistaja. Pumppulohja on lisäksi Pohjoismaiden suurin suodatinsäiliövalmistaja. Me yhdistämme 1960-luvun perinteemme ja historiamme uusimpaan tekniikkaan. Me olemme alkuperäinen kemikaalittoman katalyyttisuodattimen (Fe-sarja) kehittäjä Suomessa.

3. Me olemme alamme todellisia asiantuntijoita - meillä on alan koulutus, tietoa ja mittava kokemus vedenkäsittelystä. Joukkoomme kuuluu mm. neljä insinööriä ja teknikkoa, kaksi vesilaboranttia sekä kemisti.

4. Vaativimmissa kohteissa - kuten radon, uraani ja arseeni - laitteet ovat läpikäyneet pitkät testiohjelmat (mukana Säteilyturvakeskus sekä Suomen Ympäristökeskus).

5. Me varmistamme tarvittaessa laitteen toimivuuden omassa laboratoriossamme.

6. Laitteemme ovat lujia ja pitkäikäisiä, ja ne on mitoitettu myös maksimi-käyttöpainetta ajatellen. Säiliöt on valmistettu joko suomalaisesta ruostumattomasta teräksestä tai lasikuidulla vahvistetusta muovista. Laitteet ovat EU:n direktiivien mukaisia, ja lisäksi meillä on oikeus käyttää laitteissamme avainlipputunnusta.

7. Valitsemalla WatMan -vedensuodattimen ajattelette myös läheistenne hyvinvointia. Laitteet tekevät mitä on luvattu eikä normaaliin huoltoon tarvitse uhrata tuntikausia tai isoja rahoja.

8. Taloudellista riskiä ei ole, koska laitteilla on kattava takuu ja vaihto-/palautusoikeus. Noudatamme aina yleisiä toimitus- ja takuuehtoja (NL ja TKL).

9. Toimitamme laitteita pieneen kulutukseen mökille, isoon kulutukseen kunnille tai kartanoon sekä kaikkea tältä väliltä - siis sopivankokoisia ja -hintaisia suodattimia.

10. Laatujärjestelmäämme ohjaa erityisesti yksi asia - tunnemme aina henkilökohtaista vastuuta asiakkaastamme. Ajatuksemme mukaan tyytyväinen asiakas on paras mainoksemme.

 
 
 
 
© Oy WatMan Ab Vedenkäsittely 2018