Oy WatMan Ab
  på SvenskaSuomeksiIn English
Yhteystiedot: WatMan myynti 020 7417 229
infowatman.fi
TALOUDET, TEOLLISUUS JA KUNNAT - RATKAISUJA VEDEN PUHDISTUKSEEN JA LAATUUN
 
Etusivu Yksityistaloudet Teollisuus ja kunnat Esitteet Kuvat Yhteystiedot Huoltovideot Verkkokauppa
 
 
Yleistä
Asiakkaamme
Laatu
Tuotteet
Caset
Referenssit
Esitteet
Tarjouspyynnöt
Pumppulohja Oy
 

Tuotteet

<< Takaisin tuotteisiin

Katalyyttinen suodatus

Eräs suurimmista pohjaveden laadun parantamiseen liittyvistä WatMan-toimituksista on Pieksämäen maalaiskunnassa; paineellisten suodatinlaitteiden kapasiteetti on 1600 litraa minuutissa. Ennen toimittaja- ja laitevalintaa suoritettiin perusteelliset koeajot. Nykyisillä laitteilla voidaankin saavuttaa erinomainen puhdistustulos jopa hyvin korkeilla ajonopeuksilla. Nopean katalyyttisen reaktion ansiosta täydellinen hapetus- ja suodatustulos saavutetaan, vaikka suodatusnopeus ylittää arvon 25 m/h. On tärkeää huomioida, että vastavirtapesunopeus on tyypillisesti pienempi kuin suodatusajonopeus. Tämä saattaa merkitä huomattavia säästöjä verrattuna perinteisiin suodatinlaitteisiin.

Täysin automaattiset, logiikkaohjatut laitteet ovat tuottaneet vettä moitteettomasti viiden vuoden ajan. Suodatetun veden rautapitoisuus on tyypillisesti pienempi kuin 0,05 mg/l. Jälleen kerran emoyhtiömme Pumppulohja toimitti sekä painesäiliöt että laitoksella tarvittavat putkistot.

Samalla periaatteella toimivat suodattimet on toimitettu mm. Tammisaaren kaupungille, sekä Tuuloksen, Oulunsalon ja Karjalohjan kuntiin. Teollisuuspuolella laitteitamme on käytössä esimerkiksi Metsä-Serlalla, Primalcolla ja Maltaxilla (Polttimo-Yhtiöt). Tuotoltaan pienempiä 1 - 10 m3/h massasuodatinlaitteita olemme toimittaneet lähes 2000 kappaletta.

 
 
 
 
© Oy WatMan Ab Vedenkäsittely 2018